Factsheet

Kernactiviteiten
Plus Home Services zorgt voor hulp in het huishouden via dienstencheques.
Hoofdvestiging
Esmoreitlaan 1/63 – 2050 Antwerpen
Aantal vestigingen
52 kantoren
Aantal medewerkers
4150

Informatie

Wie zijn wij
Plus Home Services zorgt voor hulp in het huishouden via het systeem van dienstencheques. Wij beschikken over 52 kantoren verspreid over het hele land. Door lokaal te werken, staan we dichter bij onze klanten. Ieder kantoor behartigt de belangen van de klanten uit de eigen streek. We komen je thuishulp persoonlijk bij je voorstellen en zorgen ervoor dat je steeds een vast aanspreekpunt in ons bedrijf hebt.
Visie
Plus Home Services streeft ernaar om het beste bedrijf uit de sector te zijn en stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal, zonder daarbij de rentabiliteit uit het oog te verliezen.
Missie
Plus Home Services is een dienstenchequebedrijf dat op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier medewerkers tewerkstelt bij particuliere klanten.

Carrière

Ontwikkelen en leren
Je komt terecht in een jong, dynamisch bedrijf met een hart voor mensen. Je krijgt de mogelijkheid om zelfstandig en ondernemend te functioneren binnen een sterke structuur. Wij voorzien een duurzame job, een eerlijke verloning en een goede begeleiding. Dit voor zowel voor thuishulpen als voor kantoormedewerkers.
Doorgroeimogelijkheden
Er is mogelijkheid om door te groeien in de organisatie.

Deel dit bedrijf