Factsheet

Kernactiviteiten
KBC is één van de grootste bank-verzekeraars van het land. We hebben de ambitie om dé referentie te zijn in bankverzekeren. Top of mind zijn en het uitbouwen van een lange termijn relatie met onze cliënten, investeerders en medewerkers, dat is onze dagelijkse drijfveer.

Het beslissingsorgaan van onze groep ligt in België en daarnaast zijn we ook actief in Centraal-en Oost-Europa. Met meer dan 37000 medewerkers stellen we elke dag de cliënt centraal. En dat zijn er maar liefst meer dan 9 miljoen wereldwijd.
Hoofdvestiging
Havenlaan 2, 1080 Sint-Jans-Molenbeek
Aantal vestigingen
KBC heeft een uniek distributiemodel waarbij de bankkantoren en verzekeringsagentschappen nauw met elkaar samenwerken. Het uitgebreide commerciële distributienetwerk van KBC telt een 500-tal verzekeringsagentschappen met een 800-tal medewerkers in dienst.
Aantal medewerkers
800

Informatie

Missie
Tijd voor je leven verzekerd.
Jij verzekert het leven en werk van alle particulieren, zelfstandigen en ondernemingen in je buurt. Jouw agent verzekert je een privéleven dat werkt en een boeiende job. Bovendien is geen enkele dag dezelfde en je werkt lekker dicht bij huis. Dus: nooit routine en nooit tijd-rovende verplaatsingen

Tijd van je leven verzekerd.
Werken in een KBC-verzekeringsagentschap, da’s het leven en werk van alle particulieren, zelfstandigen en ondernemingen in de buurt verzekeren. Maar ook cliënten op een uiterst professionele manier door een schadegeval loodsen - samen met een hecht team van specialisten, onder leiding van een zelfstandige agent.

Carrière

Ontwikkelen en leren
Ondersteuning en begeleiding gegarandeerd: je krijgt een stevige opleiding om je vaktechnische kennis en commerciële vaardigheden aan te scherpen. De opleiding is modulair opgebouwd en kun je volgen in Leuven en Gent. Voorkennis is niet vereist. Bovendien kun je op je werkplek blijven rekenen op de steun en expertise van je werkgever én van de ondersteunende diensten van KBC Verzekeringen.
Doorgroeimogelijkheden
Ruimte voor je ambities: een KBC-verzekerings-agentschap biedt je niet alleen een baan dichtbij huis. Ook je ambities krijgen er alle kansen. Misschien wil je op termijn zelfs de stap van bediende naar zelfstandig verzekeringsagent zetten?

Deel dit bedrijf